Oversight of Election Campaign and Political Party Financing

Front page / Election campaign funding / Tee ilmoitus sähköisesti

Kirjautuminen järjestelmään

Kirjaudu sisään

Voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.

Kun siirrytään tunnistautumiseen pankkitunnuksilla, näkyviin tulee lista valittavissa olevista pankeista. Valitse pankki ja seuraa pankin antamia ohjeita tunnistautumisessa.

Puolue, piiri tai paikallisyhdistys

Ennen tunnistautumista puolueiden pääkäyttäjien täytyy hakea käyttöoikeutta Valtiontalouden tarkastusvirastolta ja paikallisyhdistysten puolueen pääkäyttäjältä.

Ehdokkaat, vaaleilla valitut ja varasijalle tulleet

Ehdokkaiden tiedot tallennetaan automaattisesti järjestelmään ehdokaslistojen yhdistelmän laatimisen jälkeen. Vaaleilla valittujen ja varasijalle tulleiden tiedot tallennetaan järjestelmään automaattisesti vaalien tuloksen vahvistamisen jälkeen. Näin ollen käyttöoikeuksia ei tarvitse erikseen hakea.

Ilmoituksia voi valtiontalouden tarkastusvirastolle toimittaa ainoastaan ehdokas ja ilmoitusvelvollinen. Ilmoituksia ei siis voi hänen puolestaan tehdä kukaan muu. Myöskään sähköinen ilmoitusjärjestelmä ei mahdollista muiden henkilöiden kuin ehdokkaiden ja ilmoitusvelvollisten kirjautumista järjestelmään.

Jos tunnistautuminen ei onnistu, ota yhteyttä numeroon: 09 432 5899 arkisin klo 10-14 tai laita viesti osoitteeseen: [email protected]

Rekisteriseloste [pdf, 23 KB]

Published: 12.8.2010  Updated: 4.5.2017