Vaali- ja puoluerahoitusvalvonta

Etusivu / Puoluerahoitus / Selaa puoluerahoitusilmoituksia

Selaa puoluerahoitusilmoituksia

Puoluerahoitusvalvonnan ilmoitukset talletetaan VTV:n ilmoitusjärjestelmään. Jätettyjä ilmoituksia voi tarkastella vuosikohtaisesti.

Alla on kuvattu tarkemmin, minkälaisia tietoja voit tarkastella.

  • Ajantasaiset ilmoitukset vuosittain: Ajantasainen ilmoitus on tehtävä, jos yksittäisen tuen tai useista samalta tukijalta saaduista suorituksista koostuvan tuen arvo on vähintään 1500 euroa kalenterivuodessa. Ajantasaisen ilmoituksen tekevät puolue, puolueyhdistys ja puolueen lähiyhteisö.
  • Ennakkoilmoitukset vuosittain: Ennakkoilmoitus on vapaaehtoinen ja sisältää suunnitelman kampanjan kuluiksi ja rahoitukseksi.
  • Tilinpäätösasiakirjat vuosittain ja vaalikampanjan kulut ja rahoitus vaalivuosilta: Tilinpäätösasiakirjat toimittavat puolue, avustuspäätöksessä mainittu yhdistys sekä lähiyhteisö. Vaalien kuluja ja rahoitusta koskevat tiedot tulee toimittaa sen tilinpäätöksen yhteydessä, joka kattaa vaalien ajankohdan.

Sivustolla olevien ilmoitusten tarkastelu edellyttää, että selaimen JavaScript-tuki on päällä. Lisätietoja JavaScript-tuen päälle kytkemisestä (sivusto englanniksi)

Julkaistu: 12.8.2010  Päivitetty: 3.2.2021