Vaali- ja puoluerahoitusvalvonta

Etusivu / Vaalirahoitus / Tee ilmoitus sähköisesti

Kirjautuminen asiointipalveluun

Kirjaudu sisään

Vaali- ja puoluerahoitusvalvonnan ilmoitukset tulee jättää sähköisesti vaali- ja puoluerahoitusvalvonnan asiointipalvelun kautta.

Asiointipalvelun käyttäminen edellyttää tunnistautumista. Näin voidaan varmistaa käyttäjän henkilöllisyys. Tunnistautumisessa käytetään julkishallinnon yhteistä Suomi.fi-tunnistuspalvelua. Palveluun tulee kirjautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai henkilökortilla.

Vaalien ehdokkaat ja ilmoitusvelvolliset

Ehdokkaiden ja ilmoitusvelvollisten ei tarvitse erikseen hakea käyttöoikeutta vaalirahoitusvalvonnan asiointipalveluun. Ehdokkaiden tiedot tallennetaan automaattisesti asiointipalveluun vaalien ehdokasasettelun vahvistamisen jälkeen. Ilmoitusvelvollisten eli vaaleilla valittujen ja varasijalle tulleiden tiedot tallennetaan asiointipalveluun automaattisesti vaalien tuloksen vahvistamisen jälkeen.

Vaalirahoitusilmoituksen voivat tehdä ainoastaan ehdokkaat ja ilmoitusvelvolliset itse. Vaalirahoituksen sähköiseen ilmoitusjärjestelmään voivat kirjautua ainoastaan ehdokkaat ja ilmoitusvelvolliset.

Vaalirahoitusvalvonnan ilmoitukset voi jättää myös lähettämällä täytetyn ja allekirjoitetun lomakkeen VTV:lle postitse tai sähköpostin liitetiedostona.

Lomakkeet

Yhteystiedot

Puolueiden, puolueyhdistysten ja lähiyhteisöjen käyttäjät

Puolueiden ja puolueen lähiyhteisöjen käyttäjien tulee hakea asiointipalvelun käyttöoikeutta VTV:ltä.

Puolueyhdistysten käyttäjien tulee hakea käyttöoikeutta puolueen pääkäyttäjältä.

Käyttöoikeushakemuksen voi tilata osoitteesta [email protected].

Julkaistu: 12.8.2010  Päivitetty: 17.5.2023